Babynestje met babydeken

Een babynestje is een fijn slaapnestje voor je baby. Je baby zal er zeker heerlijk zacht en comfortabel in liggen. Het babynestje heeft veel voordelen, zo is het babynestje licht van gewicht waardoor je het gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Wij besteden veel aandacht aan het comfort van de babynestjes. De rug van het baby nestje is daarom ook stevig en zacht tegelijkertijd ,zodat de baby comfortabel kan liggen en er optimaal van kan genieten. Begint jouw kindje flink te groeien? Geen probleem want ons babynestje kan je langer gebruiken. Dat kan je doen door het verlengstuk aan het voeteneinde open te vouwen. Gebruik daarvoor touwtjes en maak deze losser, handig toch?

Kl4vertje gebruikt stoffen van de beste kwaliteit en zijn anti-allergie. Onze stoffen zijn allemaal Oeko-Tex gecertificeerd

Babynestjes verkrijgbaar in verschillende kleuren stoffen en prints

Het babynestje is gemaakt in een mooie wafelstof kleur met een vrolijk printje waar je baby fijn in kan liggen. De stoffen zijn voorzien van een oeko-tex gecertificeerd keurmerk. Het baby nestje heeft handige ronde zijkanten die een optimale bescherming bieden tegen het omrollen van de baby. Onze babynestjes zijn gemakkelijk verstelbaar door het handige koordje die is verwerkt in het nestje. Het babynestje is dubbelzijdig, dus je kan beide zijden gebruiken, super handig!

Hoe kun je het beste onze babynestjes wassen?

Het is belangrijk dat onze babynestjes volgens de door onze opgestelde was instructies worden gewassen. Het babynestje bestaat uit een vast product, het matrasje is vast gestikt aan het geheel. Het babynestje kan op 30 graden worden gewassen en dient aan de lucht te worden gedroogd. Tijdens de eerste wasbeurt raden wij aan geen wasmiddel of wasverzachter te gebruiken. Plaats het nestje in de ronding van de wastrommel en maak de touwtjes vast met een strikje. Is de wasbeurt klaar, klop het babynestje uit, breng het in model en laat de babynest drogen aan de lucht. Leg het babynestje op een tafel of hang het babynestje op.