BDSM

Bondage, discipline, sadisme en masochisme zijn nou niet direct woorden die een belletje zullen doen gaan rinkelen. Waar de letters voor staan daarentegen zullen je meteen de oren doen spitsen. Deze woorden zijn namelijk onderdelen die overkoepelend staan voor BDSM. BDSM was pak hem weg 25 jaar geleden nog totaal onbekend bij het grote publiek. Tegenwoordig is BDSM niet meer weg te denken en wordt er automatisch gedacht aan spannende spelletjes, kinky momenten, dominantie en onderdanigheid. Grote rol heeft hierin natuurlijk de boeken- en film serie Fifty Shades of Grey ingespeeld. Deze zeer populaire boekenserie en films hebben veel mensen kennis laten maken met deze soms donkere vorm van seks. Dit heeft er toe geleid dat BDSM artikelen zeer populair zijn geworden en er gretig gebruik wordt gemaakt van zweepjes, bondage artikelen en overige BDSM speeltjes in de slaapkamer.

BDSM shop

Shoppen in een BDSM shop is een leuke bezigheid om te ontdekken wat er zoal te vinden is op gebied van BDSM artikelen en toebehoren. Naast vele soorten speeltjes, vind je ook kleding en overige toebehoren die het spel compleet maken. Een BDSM shop is een gespecialiseerde winkel met uitsluitend BDSM gerelateerde producten. In normale sexshops vind je vaak ook een BDSM afdeling. Alleen is het vaak het aanbod een stuk kleiner.

BDSM artikelen

Beginners doen er verstandig aan om rustig te beginnen met een onschuldig speeltje. Al experimenterend zul je ontdekken wat je fijn vindt en vervolgens kun je het spel steeds verder uitbreiden naar gelieven. Vergeet vooral je partner hierin niet te betrekken. Luister naar elkaars wensen en zoek vervolgens een geschikt speeltje uit die een perfecte aanvulling is op je seksleven. Heb je al meer ervaring met BDSM? Dan weet je waarschijnlijk al wat je fijn vindt en heb je waarschijnlijk al een hoop BDSM artikelen in huis. Dit wilt zeker niet zeggen dat je BDSM hebt uitgespeeld, want er valt binnen het BDSM nog zoveel te ontdekken dat je in lengte van jaren nog heel veel kunt ontdekken.