Hoe smaken de Heets turquoise?

Dat roken schadelijk is voor de gezondheid is geen verrassing meer. Toch blijft roken populair onder mensen die graag nicotine tot zich nemen en roken als een manier van ontspanning gebruiken. Gelukkig zijn er de afgelopen jaar veel gezondere alternatieven ontwikkeld die roken mogelijk maken maar toch een stuk minder schadelijk zijn dan het klassieke roken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de e-sigaret, verdampers of het gebruik van Heets. De Heets zijn aan enorme opmars aan populariteit begonnen omdat ze de overgang van klassiek roken naar het roken van Iqos Heets heel klein maken. Je kan met het roken van Heets namelijk alsnog genieten van de nicotine en de smaakmakers, maar doordat je nicotine inhaleert die verwarmd is en niet verbrand, krijg je geen schadelijke stoffen binnen. De Heets zijn verkrijgbaar in diverse smaken, zoals de Heets turquoise, zodat er altijd een Heets is die past bij jouw smaak.

Hoe werken de Iqos Heets?

De Iqos Heets is één van de huidige populaire en gezonde alternatieven voor het klassieke roken. De Iqos is een apparaatje dat tabaksticks, de Heets, verwarmd. Hierdoor komt zowel de nicotine als de smaakstof vrij, zonder dat er sprake is van verbranding. Schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide komen hierdoor niet vrij en krijg je dus ook niet binnen. De Heets zijn in veel verschillende smaken verkrijgbaar. Doordat de beleving van het roken vrijwel identiek is aan het roken van een klassieke sigaret, is overstappen eenvoudig. Wanneer je kiest voor de Heets turquoise kies je voor een Heets met een gebalanceerde en gerookte smaak welke een lichte tabakssterkte heeft. Ideaal dus om mee te beginnen en om de Iqos Heets te ervaren. De Iqos Heets is eenvoudig in gebruik en doordat het apparaatje makkelijk mee te nemen is, is de Heets ook zeer ideaal voor onderweg of tijdens het werk.

De mogelijkheden en smaken van Iqos Heets

Ondanks dat je tal van smaken en mogelijkheden hebt met de Heets, is de Heets turquoise enorm populair. Doordat de Heets turquoise een lichte tabaks- en menthol intensiteit heeft is deze ideaal voor rokers die net beginnen met de Heets. Doordat de smaak gebalanceerd is met een rokerige tint is de smaak zeer aangenaam. Door de Heets te gebruiken krijg je dus wel de nicotine en de smaakstoffen binnen, maar niet de schadelijke stoffen die wel vrijkomen bij het klassieke roken. De rookduur van de Heets is vergelijkbaar met een normale sigaret en de rookbeleving is vrijwel identiek, waardoor overstappen naar een gezondere variant zeer eenvoudig is.

Ben je dus op zoek naar een gezonder alternatief voor roken? Kijk dan eens naar de Iqos Heets. Deze Heets zijn een stuk gezonder dan het klassieke roken en wanneer je kiest voor de Heets turquoise kan je rustig aan de overgang wennen. Deze Heets is namelijk licht van smaak met gebalanceerde en geroosterde smaaksensaties. Een ideale Heets om mee te starten dus en te zorgen voor een gezondere levensstijl. Doordat de Heets in zeer veel smaken verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een perfecte Heets te vinden. Maar wil je licht beginnen? Dan is de Heets turquoise een absolute aanrader!