Tankkaart voor zelfstandige

Tanken kost niet alleen geld bij het tankstation, u geeft ook geld uit aan de boekhouder om de boekhouding te organiseren en verliest BTW-aftrek doordat u zo nu en dan toch een benzinebonnetje kwijtraakt. Het kan eenvoudiger, sneller en vooral veel overzichtelijker. Ook voor elektrisch rijden is er een multifunctionele laadkaart. Tanken met de tankkaart voor zelfstandige heeft naast deze, nog veel meer voordelen.

Vrijheid in tanken

Met een tankkaart voor zelfstandige kunt u tanken bij elk tankstation. U hoeft dus nooit meer om te rijden naar een speciaal merk tankstation. Zo voorkomt u onnodige kilometers, tijd- en brandstofverspilling en kunt u ook gebruikmaken van de goedkope tankstations wanneer u dat wilt. U bent vrij in uw keuze en nergens aan gebonden. Dat is een vorm van vrijheid die vooral in de praktijk erg goed van pas komt. U hebt nu eenmaal niet altijd de mogelijkheid om eerst om te rijden naar het goede merk tankstation.

Snel, makkelijk en veilig betalen

Betalen met de tankkaart voor zelfstandige is vergelijkbaar met betalen middels een creditcard. Het is net zo snel en veilig en overal geaccepteerd. Net als bij een creditcard krijgt u een overzichtelijke factuur met al uw aankopen en het bedrag dat u eraan uitgegeven hebt. Wilt u een zekerheid inbouwen dan kunt u een limiet op de tankkaart voor zelfstandige laten zetten. Daarmee hebt u eigenlijk een prepaid kaart. Dit kunt u ook doen wanneer u als ondernemer meer auto's hebt rijden met verschillende werknemers. Zo is er altijd controle over de uitgaven en het vormt een handige manier om het budget in de gaten te houden.

Alle administratie op één factuur

U kent dat wel, alle bonnetjes verzamelen en optellen voor de BTW-aangifte. Maakt u gebruik van de tankkaart voor zelfstandige dan vervallen deze werkzaamheden wanneer het benzinebonnen betreft. Eens in de zoveel tijd, een periode die u van tevoren afspreekt, ontvangt u een overzichtelijke factuur met alle informatie die u voor uw administratie nodig hebt. Zo kunt u zien waar u getankt hebt, wanneer, hoeveel, de BTW die u betaald hebt, welke auto het betreft en wat de kilometerstand is, wat handig blijkt wanneer u meer dan een auto in je wagenpark hebt.

Internationaal betaalgemak.

Met de tankkaart voor een zelfstandige kunt bij meer dan tweeduizend tankstations in België, meer dan vijfenvijftigduizend locaties in heel Europa en in heel Nederland terecht. Overzicht, kostenbesparing, budgetcontrole en vrijheid, precies wat elke ondernemer graag ziet.